You have no items in your shopping cart.

Subtotaal: € 0,00

Over ons

Klanten staan op de eerste plaats bij exclusiverunning.com. Onze teamleden zijn altijd gericht op de behoeften van onze klanten. We behandelen onze klanten gelijk met respect zodra ze een exclusiverunning.com-locatie binnenlopen, we willen dat exclusiverunning.com uw plaats van comfort is, een lokale handige winkelervaring voor alle gezinnen. Wanneer u ons online in winkels bezoekt, zijn we altijd beschikbaar om u te helpen met al uw vragen. We beantwoorden al uw vragen over uw aankoop via e-mail, Facebook en vooral persoonlijk.

 

Kihachiro Onitsuka richtte ASICS op in 1949 om zijn wens te realiseren om de jeugd van Japan te koesteren door middel van sport en bij te dragen aan de ontwikkeling van de samenleving. Onze oprichtingsfilosofie van "Anima Sana In Corpore Sano (Een gezonde geest in een gezond lichaam)" vertegenwoordigt onze wens dat mensen over de hele wereld een gezond en gelukkig leven zullen leiden, zowel naar lichaam als geest.

In een samenleving waarin mensen met verschillende waarden sporten en een meer verrijkende levensstijl leiden, zal ASICS haar intelligente technologie gebruiken om bij te dragen aan het realiseren van een omgeving waarin mensen zich meer vertrouwd zullen voelen met sport.

De maatschappelijke betekenis van sport neemt in de moderne samenleving meer dan ooit toe. Sport is een belangrijk element om langer en gezonder te leven, om je meer voldaan te voelen en om nationale en culturele grenzen te overschrijden om de wereld samen te brengen.

Onze missie - in het verleden, vandaag en in de toekomst - is om bij te dragen aan een gezonde en duurzame samenleving en om de mensen van de wereld vreugde te brengen door middel van sport. We blijven werken aan ons doel.

 

Werk uren

U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week op onze site winkelen.
De openingstijden van ons kantoor voor klantenservice zijn van 9.00 tot 17.00 uur, van maandag tot en met vrijdag, met uitzondering van Engelse feestdagen.
Wij streven ernaar om uw e-mails en eventuele telefonische berichten binnen één werkdag te beantwoorden.

 

Als je vragen, opmerkingen hebt of gewoon zin hebt om te chatten, aarzel dan niet om Contact met ons op te nemen. We zijn niet alleen vriendelijk, maar uiterst discreet, en zullen ons best doen om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke winkelervaring hebt.