You have no items in your shopping cart.

Subtotaal: € 0,00

Ruilen & Retourneren

We willen dat je helemaal blij bent met je aankoop

Wij willen dat u volledig tevreden bent met uw aankoop. Vanwege de recente uitbraak van COVID-19 hebben we de periode om in aanmerking te komen voor ons retourbeleid vergroot. Merchandise die op exclusiverunning.com is gekocht, kan binnen 90 dagen na de aankoopdatum worden geretourneerd, zowel in de winkel als online, als deze aan de volgende voorwaarden voldoet:

Merchandise is gekocht op exclusiverunning.com of in een ASICS-winkel. Wij accepteren geen retourzendingen van andere geautoriseerde retailers.
Merchandise moet binnen 90 dagen na aankoop in originele staat worden geretourneerd. Retouren die na 90 dagen worden ontvangen, worden niet geaccepteerd.

 

Oorspronkelijke staat wordt gedefinieerd als:

Alle tags zitten nog aan het product.
Het materiaal moet ongedragen, ongewassen en ongewijzigd zijn.
Merchandise moet in de originele verpakking zitten.
Retourzending dient voorzien te zijn van de pakbon.
De reden van retournering dient te worden aangegeven.
Restitutie vindt plaats via de oorspronkelijke betaalmethode en omvat alleen het product en het belastingbedrag. Artikelen die als cadeau zijn ontvangen, worden terugbetaald aan de koper.

 

Procedure

1. Gebruik het gratis voorbedrukte ASICS-label dat bij je bestelling is meegeleverd om je artikelen in de originele verpakking te retourneren. Als je geen voorgedrukt ASICS-retourlabel hebt ontvangen, klik dan hier om een ​​nieuw gratis verzendlabel af te drukken. Gratis retourzending is inbegrepen als je het ASICS retourlabel gebruikt.

2. Als u ervoor kiest om het ASICS-label niet te gebruiken, verzendt u de artikelen gefrankeerd naar het onderstaande adres in hun originele verpakking. Alle retourpakketten moeten worden verzonden met een service die pakketten volgt. ASICS aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor zoekgeraakte zendingen. OPMERKING: We crediteren geen verzendkosten voor geretourneerde bestellingen met uw eigen verzendmethode.

Houd er rekening mee dat we minimaal 14 dagen nodig hebben om uw artikel(en) te ontvangen. Alle retouren worden binnen 7-10 dagen na ontvangst door ons magazijn bijgeschreven op de oorspronkelijke betaalmethode. Houd er rekening mee dat het 1-2 factureringscycli kan duren voordat het op uw maandelijkse afgedrukte afschrift wordt weergegeven. U ontvangt een e-mailmelding wanneer we uw retourzending hebben verwerkt.

Na ontvangst van het pakket zullen we bepalen of het artikel acceptabel is voor retournering in overeenstemming met ons beleid.

Zodra we je geretourneerde goederen hebben ontvangen, sturen we je een e-mailbevestiging en je terugbetaling wordt binnen 7 dagen verwerkt.

Als het artikel niet acceptabel is, zullen we het naar u terugsturen met een uitleg van de redenen voor het retourneren.

 

ASICS behoudt zich het recht voor om het retourbeleid aan te passen.